Specialisti za prikolice

Poleg prevozništva in zastopstva za prikolice znamke Kögel je podjetje Petrans lani razširilo svojo ponudbo storitev z odprtjem prvega specializiranega servisa za prikolice v Sloveniji, pred kratkim pa so v ponudbo dodali še prikolice proizvajalca LAG Trailers.

Petrans
Petrans

Podjetje Petrans že vse od svoje ustanovitve leta 2000 stremi k ustvarjanju kar najbolj učinkovitih logističnih poti in procesov. Njihova vizija za prihodnost je, da še naprej ostajajo prva izbira partnerjev na področju celovitih logističnih rešitev.

Servisni center 

Poleg tega, da so pooblaščeni servis za prikolice znamke Kögel, opravljajo tudi vsa popravila prikolic in nadgradenj vseh znamk, kot so popravila zavor in zračnega sistema (BPW, SAF, Wabco, Haldex, Knorr), električne napeljave, krpanje in menjave ponjav, brušenje zavornih diskov, vulkanizerske storitve, popravila v nesreči poškodovanih vozil, optično nastavitev podvozja.

Nudijo tudi servisiranje tovornih vozil (Volvo, Renault, Scania, Mercedes, MAN …), popravila in polnjenja klimatskih naprav in tako dalje. V njihovem servisnem centru na Rudniku v Ljubljani poskrbijo za vozila in prikolice svojih partnerjev. Vse storitve pod eno streho strankam zagotavljajo optimalno podporo, jim prihranijo ogromno časa, obenem pa zagotavljajo, da so njihova vozila vedno v dobrih rokah.

PetransV servisnem centru na Rudniku v Ljubljani poskrbijo za servisiranje tovornih vozil in prikolic svojih partnerjev.

Najem prikolic

Izpostavljajo hitro odzivnost in kratke čase popravil. Dejstvo je, da do okvar vedno pride takrat, ko je najmanj zaželeno. Prav zato servis Petrans omogoča najem nadomestne prikolice v primeru, da je prikolica ostala na daljšem popravilu. Tako lahko transportni procesi prevoznika, kljub okvari, nemoteno potekajo naprej, pri tem pa ne prihaja do nepotrebnih zaustavitev in zapletov pri zagotavljanju storitev.

Prevoznik se pri njih lahko odloči tudi za najem priklopnika za kratkoročni ali dolgoročni najem, na primer za povečan obseg dela, drugo vrsto prevoza in podobno. Z najemom so vsi stroški za priklopnik znani vnaprej, kar prevoznikom omogoča večjo fleksibilnost in varnost pri poslovanju.

PetransPrevoznikom ponujajo najem priklopnika za kratkoročni ali dolgoročni najem, na primer za povečan obseg dela, drugo vrsto prevoza in podobno.

Široka ponudba rezervnih delov

Na zalogi imajo veliko rezervnih delov, za druge dele pa zagotavljajo kratke dobavne roke. Na njihovi lokaciji imajo tudi prodajo rezervnih delov in pnevmatik za tovorna vozila, vse seveda po konkurenčnih cenah.

Zavedajo se, kako pomembna je zanesljiva oskrba z rezervnimi deli, zato njihov servis, poleg delov za prikolice znamke Kögel, vključuje tudi prodajo rezervnih delov za prikolice drugih znamk. Njihovi prodajni svetovalci vam bodo pomagali poiskati dele, ki jih potrebujete za svoje vozilo, na servisu pa poskrbijo tudi za hitro in kakovostno zamenjavo dela.

Prikolice LAG

Z letošnjim letom je podjetje Petrans postalo pooblaščeni zastopnik za znamko LAG Trailers v Sloveniji. Kot vodilni evropski proizvajalec ponuja LAG Trailers širok nabor polpriklopnikov, s poudarkom na cisternah in intermodalnih rešitvah. Portfelj podjetja vključuje široko paleto raznolikih polpriklopnikov in intermodalnih aplikacij za prevoz tekočin in prahu. Njihove visoko razvite in k strankam usmerjene storitve pa prinašajo dodatne prednosti za uporabnike.

 Pri LAG Trailers imajo širok nabor cisternskih prikolic iz nerjavnega jekla z modularno zasnovo šasije in zelo konkurenčno maso. Njihov portfelj obsega vse od ADR cisternskih prikolic za prevoz kemičnih tekočin, bitumna ali kislin, pa vse do cisternskih prikolic brez ADR certifikata za prevoz hrane ali drugih nevtralnih tekočin. Prednost cisternskih prikolic LAG je njihova dolga življenjska doba.

PetransLAG ima v ponudbi široko paleto raznolikih polpriklopnikov in intermodalnih aplikacij za prevoz tekočin in prahu.

PetransPri LAG Trailers imajo širok nabor cisternskih prikolic iz nerjavnega jekla z modularno zasnovo šasije in zelo konkurenčno maso. Njihova prednost je dolga življenjska doba.

Najem parkirnih mest in prostora

V sklopu svojih prostorov na Rudniku v Ljubljani omogočajo najem parkirnih mest. Imajo več kot dvesto parkirnih mest, ki so na voljo za kratkoročni ali dolgoročni najem. Parkirišče 24 ur na dan varujejo varnostniki, dodatno pa je za varnost vozil poskrbljeno še z videonadzorom, osvetljeno površino in ograjenim zemljiščem.

Za najem je na Rudniku v Ljubljani na voljo tudi 5.000 m2 visokoregalnih skladišč, dodatno pa lahko strankam ponudijo tudi najem pisarniških prostorov.

več informacij: https://www.petrans.si/

Fotogalerija