Širša slovenska mreža bencinskih servisov, še udobnejše poslovne poti

Zavedamo se, da se poslovno okolje spreminja, zato se s ponudbo in obsegom naših storitev prilagajamo potrebam naših kupcev. Pri načrtovanju vaših poti se vi osredotočite na potrebe vašega delovnega procesa, da bo pot brezskrbna, pa poskrbijo poslovne Kartice Skupine MOL . Njihove ključne prednosti so varnost, cenovna učinkovitost, prilagoditev na potrebe kupca in vrhunska kvaliteta vseh produktov in storitev, ki jih plačujete s karticami.

MOL
Evropska_mreža_sprejema_MOL_Group_cards

Doma ali v tujini – kartice delujejo povsod, mreža sprejema poslovnih kartic se nenehno širi

Prednost poslovnih Kartic Skupine MOL je njihovo prilagajanje potrebam vašega poslovanja. Če opravljate poslovne poti izključno po Sloveniji, je za vas primerna kartica MOL GOLD SLOVENIA V kolikor pa so vaše službene poti vezane na tujino, vam preprost in varen način plačevanja goriv in storitev omogoča Mednarodna kartica MOL GOLD EUROPE. Na voljo vam je ena največjih mednarodnih mrež bencinskih servisov po Evropi, ki vključuje že več kot 6.000 sprejemnih mest v kar 15 državah - Sloveniji, Avstriji, na Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, Srbiji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, na Poljskem, v Nemčiji, Franciji, Belgiji, Luksemburgu ter na Nizozemskem.

Nadzor nad stroški je pogoj uspešnega poslovanja, zato je v naši ponudbi tudi Predplačniška domača kartica MOL GOLD SLOVENIA PREPAID, ki nudi enake funkcionalnosti kot MOL GOLD SLOVENIA, vendar je z njo mogoče plačevati le na bencinskih servisih do zneska, ki je naložen na kartičnem računu.

Poslovne Kartice Skupine MOL lahko stranke v Sloveniji uporabljajo na vseh bencinskih servisih MOL in INA, kar pomeni, da jim je za točenje goriva na voljo več kot 130 lokacij, številne tudi na avtocestnem križu. Na 43 od teh lokacij pa omogočamo tudi točenje AdBlue. 

Preglednosti in varnosti namenjamo posebno skrb

S ciljem preglednega in varnega upravljanja s poslovnimi Karticami Skupine MOL smo vzpostavili virtualni kartični center, v katerem lahko kjer koli in kadar koli dostopate do prikaza aktivnosti, vezanih na vaše Kartice MOL, spremljate nakupe, ki so bili plačani s karticami, preverite kreditni limit in upravljate z vsemi podrobnostmi kartic, kar pomeni, da jih prilagodite svojim potrebam. Spletna platforma, ki ne zahteva nobenih dodatnih namestitev na vašem računalniku ali telefonu, omogoča tudi izdelavo poročil, ki vam bodo v pomoč pri nadaljnjem načrtovanju vašega poslovanja. Prek virtualnega kartičnega centra lahko tudi naročate nove poslovne Kartice MOL, kar pomeni, da lahko poslujete povsem neodvisno od našega delovnega časa.

Vrhunska premium EVO Plus goriva – v Sloveniji na MOL in INA servisih

Verjamemo, da s svojimi osnovnimi sredstvi ravnate odgovorno, zato skrbno izbirate tudi gorivo. V mreži bencinskih servisov Skupine MOL v srednji in vzhodni Evropi so vam na voljo vrhunska EVO goriva, ki vsebujejo posebne dodatke, ki se imenujejo inteligentna MOL EVOTECH formula. Premium goriva EVO Plus vsebujejo še več te posebne EVOTECH formule, s čimer je za vaše vozilo še bolje poskrbljeno. Premium EVO Plus goriva nove generacije so primerna tako za starejše kot za novejše tipe motorjev, saj poskrbijo za trojni učinek - večjo zmogljivost motorja, daljšo življenjsko dobo motorja in manj emisij.