Prepoved prehitevanja za tovornjake v Srbiji

Ministrstvo za gradbeništvo, promet in infrastrukturo je uvedlo prepoved prehitevanja za tovorna vozila na obvoznici okoli Beograda in na več odsekih avtocest v Srbiji.

prepoved-prehitevanja
prepoved prehitevanja

Ministrstvo za gradbeništvo, promet in infrastrukturo je uvedlo prepoved prehitevanja za tovorna vozila od razcepa Beograd do priključka Bubanj potok, torej na obvoznici okoli prestolnice, pa tudi na odseku od priključka Kovilj do priključka Beška, na območju mostu Beška čez Donavo.

Prepoved velja tudi na odseku avtoceste E-75, od priključka Stara Pazova do priključka Požarevac, ter od priključka Predejane do priključka Vladičin Han, na območju mostov Džemin Do in Vrla. Med priključkom Surčin jug in priključkom Ub, od priključka Šimanovci do priključka Beograd ter med priključkom Hrtkovci proti Šabcu, torej do konca zgrajene hitre ceste.

Minister za gradbeništvo, promet in infrastrukturo Goran Vesić je povedal, da so na omenjenih odsekih postavili 140 prometnih znakov, ki bodo urejali prepoved prehitevanja za tovorna vozila.