Predstavitveni kamion se odpravlja na drugi del evropske turneje

Continentalov razstavni kamion je na cesti že več kot eno leto. Turneja 'ContiEuropeanRoadshow' bo ekipo proizvajalca pnevmatik popeljala k strankam in partnerjem v več kot 30 držav in pri tem prevozila razdaljo več kot 50.000 kilometrov po vsej celini. Na turneji Continental predstavlja inovativne zamisli za učinkovit, okolju prijazen transport v prihodnosti.

Continental
Turneja se je leta 2023 ustavil v dvanajstih državah z dogodki kot je ta v Turčiji.

Načrt poti za jugovzhodno Evropo vključuje postanke v Romuniji, Bolgariji, Srbiji, na Hrvaškem, v Sloveniji in na Madžarskem. V Sloveniji ste se s Continentalovimi inovativnimi rešitvami lahko spoznali na Srečanju Prevoznikov, konec septembra, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, kjer so se obiskovalci s pomočjo interaktivne razstave na krovu razstavnega vozila spoznali z naslednjimi tematikami: znižanje obratovalnih stroškov s svetovalnim pristopom podjetja Continental, t.i. LODC pristopom, pnevmatike za dostavna vozila, pnevmatike pete generacije gospodarskih vozil, digitalne rešitve za upravljanje pnevmatik in voznega parka ter rešitve za povečanje učinkovitosti porabe goriva in trajnosti s predstavitvijo obnove pnevmatik.

ContiEuropeanRoadshowContiEuropeanRoadshow združuje Continentalove zaposlene iz številnih evropskih držav.

»Razstavljamo izdelke in storitve, ki so zasnovani tako, da našim strankam pomagajo pri spopadanju z ogromnimi izzivi, s katerimi se sooča industrija,« pravi Tansu Isik, vodja rešitev za vozne parke EMEA pri Continental pnevmatikah, katerega odgovornosti vključujejo tudi ContiEuropeanRoadshow. Prvo leto turneje je bilo deležno izjemno pozitivnega odziva: »Tako naše stranke kot sodelavci na trgih cenijo, da gremo neposredno k njim,« pojasnjuje Isik. »Razstavni kamion je gostitelj neverjetno raznolikih in koristnih srečanj in prireditev. Tukaj zagotavljamo edinstveno platformo za razpravo o ključnih vprašanjih, ki si jih zastavljajo transportna podjetja, trgovci s pnevmatikami in proizvajalci vozil.«

ContiEuropeanRoadshowObiskovalce pričakuje interaktivna razstava – kot jo lahko vidite tukaj med postankom na Poljskem.

Ronny na poti

Še ena oseba, ki jo je navdušila predstavitev, je Ronny Nittmann, poklicni voznik kamiona, ki je odgovoren za varno vodenje zmogljivega vlačilca z dragoceno prikolico do vsakega cilja na poti. Leta 2023 je nabral že več kot 20.000 kilometrov v skupno dvanajstih državah, v tem času pa je bil na poti 14 tednov – začel je v baltski regiji in na Poljskem, nadaljeval skozi Skandinavijo in zaključil v Turčiji. “Spoznal sem veliko prijaznih in zanimivih ljudi. Skupaj z ekipo iz Continentala nam je uspelo rešiti vse težave na poti,« pravi Nittmann. V blogu zapisuje svoje izkušnje na poti in poroča o najnovejših informacijah – z občasnim pridihom humorja. Continetalov blog se uporablja tudi za zagotavljanje obilice informacij o tehnoloških trendih v logistični industriji v različnih državah.

ContiEuropeanRoadshowProfesionalni voznik tovornjaka Ronny Nittmann vozi razstavni kamion in poroča o svojih izkušnjah v blogu Continental turneje.

Fotogalerija