Poenostavite cestninjenje po Evropi s Shell EETS

V svetu mednarodnega transporta, kjer vsaka zamuda lahko pomeni dodatne stroške in nepotrebne zaplete, je učinkovitost na prvem mestu. Shellova rešitev za evropsko elektronsko cestninjenje (EETS) prinaša revolucionaren pristop k upravljanju voznih parkov, ki podjetjem omogoča, da optimizirajo stroške, zmanjšajo administrativne obremenitve in olajšajo potovanja po Evropi.

Shell
S Shellovo rešitvijo za evropsko cestninjenje (EETS) je upravljanje voznega parka hitrejše, enostavnejše in učinkovitejše.

EETS naprava, ki jo ponuja ena izmed največjih energetskih družb na svetu, voznikom in upravljavcem voznih parkov omogoča preprosto in učinkovito upravljanje in plačevanje cestnin v več kot 100 zelo različnih in zapletenih cestninskih sistemih po vsej Evropi. S to napravo lahko vozniki, katerih vozila tehtajo več kot 3,5 tone, izkoristijo številne popuste na cestnine v vseh evropskih območjih, kjer ti veljajo. Naprava omogoča preprosto povezavo z električnim sistemom vozila, kar omogoča nemoteno in učinkovito delovanje. Da bi bila namestitev naprave še bolj preprosta, so na voljo tudi jasna in preprosta video navodila, ki prikazujejo postopek korak za korakom. Cestinsko napravo lahko tako z res minimalnim trudom namestite kar sami. 

Enostavno, varno, hitro in ugodno

Enostavna prenosljivost naprave med vozili je še ena od prednosti, ki jo ponuja Shellova EETS rešitev. Ob zamenjavi vozila je potrebno zgolj obvestiti Shell ali opraviti spremembo prek digitalne platforme Shell Fleet Hub, ki strankam omogoča enostavno upravljanje naprav in vozil. Ta platforma omogoča tudi hitro in preprosto dodajanje novih držav na vašo cestninsko napravo, kar je še posebej priročno za podjetja, ki poslujejo na mednarodnih trgih. S Shell Fleet Hub digitalno platformo lahko stranke preprosto izbirajo med standardnimi poročili ali ustvarjajo lastna poročila, ki se prilagajajo specifičnim potrebam podjetja.

Eva Tzoneva, generalna direktorica za storitve na poti v podjetju Shell plc, poudarja, da je krmarjenje po različnih nacionalnih cestninskih sistemih za voznike, ki potujejo po Evropi, lahko zelo zapleteno in zamudno. Shell, kot zelo izkušen in zaupanja vreden poslovni partner, podjetjem pomaga premagovati te izzive s svojim strokovnim znanjem na področju evropskih elektronskih cestninskih sistemov.

Z uporabo Shell kartice in platforme Shell Fleet Hub postanejo vsakodnevna opravila, povezana z upravljanjem voznega parka, bistveno enostavnejša tako v pisarni kot na poti. Uporabniki lahko upravljajo in optimizirajo vse stroške, od plačevanja goriva do stroškov trajektov, cestnin in parkirišč za tovornjake. Poleg tega Shell ponuja priložnost za prihranke z registracijo za popuste ter uporabo rednih transakcijskih poročil, ki olajšajo spremljanje in analiziranje stroškov.

ShellCRT Global Fleet Toolkit Shellova EETS rešitev je zanesljiva podpora pri optimizaciji transporta na evropskih poteh. 

Ko se lahko vozniki osredotočijo samo na vožnjo in zadovoljstvo strank

Shellove naprave za EETS so zasnovane tako, da so enostavne za namestitev in omogočajo brezžično posodabljanje. To pomeni, da lahko vozniki in upravljavci voznih parkov preprosto dodajajo nove cestninske sisteme brez potrebe po dodatnih napravah ali zapletenih postopkih. V času, ko se cestninski predpisi v Evropi nenehno spreminjajo in postajajo vedno bolj zapleteni, Shellova rešitev ponuja prepotrebno stabilnost in zanesljivost, vozniki pa se lahko osredotočijo na tisto, kar šteje največ: to je varno in pravočasno dostavo tovora, zadovoljne stranke in nenazadnje tudi zadovoljne voznike. Z uvedbo CO2 cestninjenja in vse večjimi zahtevami glede emisij je pomembno, da podjetja izberejo partnerja, ki bo znal navigirati skozi te spremembe. Shell Commercial Road Transport je tukaj, da postane zvesti partner na vaših poteh po evropskem elektronskem cestninskem sistemu.

EETS: Vaš pripomoček za uspeh na evropskem transportnem trgu

Shellova EETS rešitev ni samo odgovor na vedno bolj zapleteno evropsko cestninsko okolje, ampak tudi orodje, ki omogoča podjetjem, da ostanejo konkurenčna v hitro spreminjajočem se svetu transporta. Z optimizacijo stroškov, enostavnim upravljanjem voznega parka in zanesljivo podporo, Shell pomaga svojim strankam, da izkoristijo vse prednosti, ki jih ponuja evropski trg. 

Za več informacij o Shellovi Evropski rešitvi za elektronsko cestninjenje kliknite na: https://www.shell.si