Kako učinkovito upravljati vozne parke in prihraniti (čas in denar)

Ker je za vsako podjetje ključnega pomena obvladovanje stroškov, varnost transakcij in preglednost poslovanja, DKV Mobility ponuja in razvija napredne storitve, ki podjetjem pomagajo ravno na teh področjih. Z uporabo naprednih storitev DKV Mobility tako prihranite pri stroških in času.

DKV
DKV

Družba DKV Mobility, ki jo poznamo predvsem po karticah za gorivo, cestnine in servisne storitve, letos praznuje jubilej – 90 let. Podjetjem ponuja vrhunske storitve, ki optimizirajo poslovne procese, zmanjšujejo stroške in povečujejo učinkovitost. Storitve so namenjene vsem tistim podjetjem, ki se ukvarjajo s transportom in logistiko ali pa imajo lastni vozni park različnih vozil, ki ga potrebujejo za izvajanje svojih dejavnosti.

DKV

Kartice za gorivo

Kartice za gorivo, enostavne rešitve za cestninjenje ter storitve na področju mobilnosti so samo del rešitev, ki jih ponuja DKV Mobility upravljavcem voznih parkov, ne glede na velikost vozil in sestavo voznega parka.

Kartica DKV omogoča brezgotovinsko plačevanje goriva, cestnin in drugih storitev (mostnin, parkirnin, storitev avtopralnic in popravil vozil ...) po vsej Evropi. Kartico je mogoče uporabiti na več kot 68.000 bencinskih servisih po Evropi, vključno s številnimi lokacijami v Sloveniji in sosednjih državah. 

Ker so sistemi cestninjenja v različnih evropskih dravah različni, je uporaba kartice DKV še toliko bolj priporočljiva, saj omogoča uporabo ne glede na tip cestninjenja. S pomočjo naprav DKV Mobility za elektronsko cestninjenje lahko celo prevozite Evropo in ste obenem na tekočem z enim samim računom.

DKV

Vračilo DDV

Imate v vaši floti električna vozila? S kartico DKV vozila lahko polnite na več kot 806.000 polnilnih mest po vsej Evropi, v Sloveniji pa jo lahko uporabite na kar 2000 polnilnicah. 

Med napredne funkcionalnosti, ki jih ponuja kartica DKV, je vključena funkcija obračunavanja in vračila DDV-ja, kar močno poenostavi obračunavanje DDV-ja in finančno poslovanje. Podjetja lahko preko DKV Mobility enostavno uveljavljajo vračilo DDV, kar pomeni dodatne prihranke in večjo finančno učinkovitost.

Kartica omogoča tudi stalen in preprost nadzor nad porabo in transakcijami. Kartica ima integrirane rešitve, ki občutno zmanjšujejo možnost zlorab.

Aplikacija DKV Mobility App

Aplikacija DKV Mobility App omogoča stalen dostop do vseh storitev DKV Mobility. Aplikacija pomaga poiskati najbližjo bencinski servis ali polnilno mesto, najhitrejšo pot do izbranega cilja, omogoča nadzor nad vozili, stroški goriva ter upravljanje in načrtovanje poti, kar povečuje učinkovitost in znižuje operativne stroške. Poleg tega omogoča takojšnje obveščanje o morebitnih sumljivih aktivnostih in ščiti pred nepooblaščenimi transakcijami, kar še dodatno povečuje varnost uporabnikov.

Z uporabo storitev DKV Mobility lahko uporabniki zmanjšajo administrativne stroške in se osredotočijo na svojo osnovno dejavnost. Zanesljivost, preprosta uporaba in široka razpoložljivost storitev so ključne prednosti, ki jih prinaša DKV Mobility.

Uporabnike storitev DKV Mobility iz Slovenije podpira ekipa svetovalcev, ki so čisto blizu vas. Svojega območnega svetovalca lahko poiščete na spletni strani dkv-mobility.com/sl/.