Dvatisoči DAF za ATL Renting

Belgijski ATL Renting je dal v uporabo svoj 2.000 tovornjak DAF. Ta DAF XG 480 FT se pridružuje voznemu parku ATL Renting, ki podjetjem po vsej Evropi ponuja vse vrste možnosti dolgoročnega najema tovornjakov, prikolic, kombijev in drugih vozil.

Dvatisoči DAF za ATL Renting
Dvatisoči DAF za ATL Renting | Foto: DAF

ATL Renting, ustanovljeno leta 1997, je belgijsko družinsko podjetje s podružnicami v Nemčiji, na Poljskem, Nizozemskem in v Romuniji. Z voznim parkom več kot 7.500 vozil in prikolic je eno največjih podjetij za najem gospodarskih vozil v Evropi. Njegov sedež je v Tessenderlu v Belgiji.

Na podlagi svojih odličnih izkušenj s tovornjaki DAF v preteklosti je bil ATL Renting eden prvih, ki je v floto vključil tovornjake DAF nove generacije. Po besedah ATL nova vozila ločijo od njih odlična zanesljivost v kombinaciji z neprekosljivo učinkovitostjo goriva, izjemno pasivno in aktivno varnostjo ter vrhunskim udobjem voznika. “Tako kot mi, tudi naše stranke zelo cenijo tovorna vozila DAF,” je dejal Koen De Coninck, komercialni direktor pri ATL Renting. "Dvatisoči dobavljeni tovornjak je pravzaprav že 730. tovornjak DAF nove generacije, ki ga je ATL Renting začel uporabljati."