DKV Mobility širi partnerstvo s Petrolom v Sloveniji in na Hrvaškem

V mrežo sprejemnih mest DKV Mobility je bilo dodanih več kot 160 bencinskih servisov. Oskrba z gorivom s kartico DKV na vseh Petrolovih bencinskih servisih v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji ter Bosni in Hercegovini.

dkv-mobility-v-sloveniji-in-na-hrvaskem
dkv mobility v sloveniji in na hrvaskem

DKV Mobility, vodilna evropska platforma za podjetja, za plačila in rešitve na cesti, je v mrežo sprejemnih mest v Sloveniji in na Hrvaškem dodal več kot 160 bencinskih servisov Petrol. DKV Mobility zdaj zagotavlja dostop do celotne Petrolove mreže ne le v Srbiji ter Bosni in Hercegovini, temveč tudi v Sloveniji in na Hrvaškem. Na novo vključeni bencinski servisi so dobro razporejeni v mestih in na podeželju, najdete jih s pomočjo aplikacije DKV Mobility in spletnega načrtovalca poti DKV Maps.

"Veseli nas, da smo lahko razširili obstoječe partnerstvo z družbo Petrol," je povedal Sven Mehringer, generalni direktor za energijo in storitve za vozila pri družbi DKV Mobility. "Petrol je ena vodilnih mrež za oskrbo v Sloveniji in na Hrvaškem. Dostop do vseh Petrolovih bencinskih servisov v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji ter Bosni in Hercegovini prinaša še več udobja našim strankam, ki upravljajo vozne parke."

"DKV Mobility ima zelo privlačno mrežo sprejemnih mest po vsej Evropi," pravi Borut Gostič, direktor za goriva v skupini Petrol. "Prepričani smo, da stranke DKV Mobility cenijo enostavnost oskrbe z gorivom s kartico DKV na naših najsodobnejših bencinskih servisih Petrol; veselimo se, da jih bomo lahko sprejemali na naših lokacijah."

DKV Mobility ponuja dostop do približno 67.000 bencinskih servisov različnih blagovnih znamk, kar je največja mreža za oskrbo z gorivom v Evropi.

Za več informacij obiščite www.dkv-mobility.com