50 milijonska investicija v širitev proizvodnje

Schmitz Cargobull širi svoje proizvodne zmogljivosti v Vrednu v Nemčiji za polpriklopnike z izolativno nadgradnjo in furgone. 50 milijonov evrov vredna naložba je osredotočena na izgradnjo nove proizvodne hale v velikosti 4.500 kvadratnih metrov.

Schmitz Cargobull
Schmitz Cargobull

Vgrajena bo najsodobnejša tehnologija z namenom občutnega povečanja proizvodnih zmogljivosti. Po trenutnih načrtih naj bi število proizvedenih hladilnih vozil na izmeno povečali na 40, povečana uporaba avtomatizacije in digitalizacije pa bo skrajšala čas cikla na prikolico s sedanjih 15 minut na le 10 minut.

Schmitz Cargobull

Poleg razširitve proizvodnih zmogljivosti se bo povečal obstoječi oskrbovalni center na lokaciji Große Mast. Obstoječe parkirne kapacitete naj bi podvojili s širitvijo na sosednjo degradirano lokacijo, kar bo pospešilo in optimiziralo proces dostave vozil. Z ukinitvijo najema zunanjih parkirišč v lokalnem okolju bo ta ukrep tudi zmanjšal obremenitev lokalnega prometa in znižal stroške. Povečana uporaba vlačilcev na električni pogon bo še povečala učinkovitost in trajnost logističnih procesov.