15. tradicionalno srečanje šoferk

Na nas so se obrnila dekleta iz kluba voznic težkih tovornjakov - šoferske mačke, ki letos organizirajo že 15. tradicionalno srečanje šoferk. Dekleta bodo zelo hvaležna vaše podpore. Naše podjetje Tehnis Media d.o.o. jih že vrsto let z veseljem podpira.

srečanje šoferk logo

V zadnjem času se je v Sloveniji zaposlilo veliko mladih deklet s C ali CE kategorijo, veliko izkušenih pa je dodalo še D kategorijo. Pri nas volan težkih kategornikov vrti več kot 200 žensk. Tudi sama vozim - že 17 let.

V klubu voznic težkih tovornjakov - šoferske mačke - letos ponovno organiziramo že 15. tradicionalno srečanje šoferk. Ker je naš klub in izvedba dogodka v veliki meri odvisna od dobre volje podjetij in posameznikov, ki so nam pripravljeni pomagati, se na vas obračam s prošnjo in z željo po sodelovanju.

Kaj vam lahko ponudimo v zameno? Hvaležnost, lepo besedo in seveda slike na naši internetni strani (www.srecanje-soferk.com) in na družbenem omrežju Facebook, predvsem pa predstavitev vašega podjetja našim dekletom. Kar nekaj naših šoferk je v preteklosti stkalo vezi in se zaposlilo pri podjetjih, ki so podprla naš dogodek.

Hvala za vaš čas in podporo. Želim vam lep in prijeten dan.

Nina Nagode, predsednica kluba voznic težkih tovornjakov - šoferske mačke

srečanje šoferk

srečanje šoferk

srečanje šoferk

srečanje šoferk


Datoteke