SLZ organizira serijo predavanj na temo digitalne transformacije

Predavanja se bodo osredotočila na ključne izzive in priložnosti, s katerimi se soočajo slovenska podjetja v vseh fazah digitalne preobrazbe.

SLZ
Slovensko logistično združenje organizira serijo predavanj na temo digitalne transformacije

Po najnovejši raziskavi Evropske komisije iz leta 2024 je Slovenija na področju digitalizacije nazadovala, kar je zaskrbljujoče, še posebej ob kroničnem pomanjkanju strokovnjakov na področju informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT). Digitalna transformacija je danes ključna za uspeh in konkurenčnost vsakega podjetja, saj vpliva na vse vidike poslovanja – od notranjih procesov do interakcij s strankami.

Slovensko logistično združenje organizira serijo predavanj na temo digitalne transformacije

Tehnološki razvoj podjetja sili k optimizaciji procesov in prenovi poslovnih modelov. Znanje o tem, kako uporabiti umetno inteligenco v poslovanju, je postalo nujno za rast in razvoj.

Na predavanjih, ki bodo potekala na Gospodarski zbornici Slovenije, boste izvedeli, kaj vse potrebujete za uspešno digitalno transformacijo v vašem podjetju, kje začeti, katere strokovnjake izbrati in kako lahko vaše podjetje učinkovito sprejme in izkoristi digitalne tehnologije za izboljšanje poslovanja. Predavanja so zasnovana tako, da pokrivajo vse faze digitalne preobrazbe, ne glede na to, kje se vaše podjetje trenutno nahaja.

Serijo predavanj začenjamo 11. septembra 2024, prijave že potekajo preko spletne strani www.slz.si -Dogodki.

Predavanja bodo potekala mesečno, možen je enkraten obisk, vendar priporočamo udeležbo celotne serije za celovit vpogled.

Ne zamudite priložnosti, da se pripravite na prihodnost, ki jo narekuje digitalizacija! Več informacij na info@slz.si.