Nova multimodalna ponudba

Intereuropa po novem ponuja kupcem, ki želijo hitro in učinkovito prepeljati blago iz Kitajske, prilagojene storitve kombiniranega transporta. Najnovejši kombinirani transport obsega tako storitve pomorskega kot železniškega prometa.

Obeležitev 25 let Toyota Adria
Obeležitev 25 let Toyota Adria | Foto: Intereuropa

Trenutno zaradi krize v Rdečem morju tovrstna prilagojena logistična rešitev povezuje Azijo in Evropo ter kupcem zagotavlja kratek tranzitni čas, zanesljivo in učinkovito skladiščenje ter varno dostavo blaga. Intereuropa na področju avtomobilske logistike preko avto-terminalov letno odpremi in pretovori več kot 200.000 vozil, obenem pa junija obeležuje 25 let uspešnega sodelovanja s podjetjem Toyota Adria.

Razmere v Rdečem morju so močno vplivale na transport blaga in globalno trgovino ter spremenile pretovorna vozlišča. Ladjarji se odločajo za preusmeritev svojih poti stran od Rdečega morja. V Intereuropi situacijo skupaj s svojimi globalnimi partnerji podrobno spremljajo ter imajo pripravljene alternative rešitve za transport blaga z železniškim, cestnim ali letalskim prevozom. Tako Intereuropa ponuja storitev kombiniranega pomorskega in železniškega transporta iz Kitajske v Slovenijo. Intereuropine pomorske storitve so zasnovane tako, da ustrezajo specifičnim potrebam strank, pri čemer zagotavljajo hitre in zanesljive logistične rešitve.

Intereuropa je vodilno logistično podjetje po pretovoru vseh vrst tovora preko pristanišča Koper. Zagotavlja celovite logistične storitve in v največji možni meri svoje storitve in procese prilagaja potrebam strank in aktualnim razmeram. Tovrstne izzive uspešno rešuje v komunikaciji z ladjarji in s strankami, saj je cilj logističnega podjetja zagotavljati stabilen servis, ki ne glede na tržne razmere, omogoča nemoteno in optimalno delovanje dobavnih verig svojih kupcev.

Široka partnerska mreža omogoča podjetju kakovostne in varne storitve na globalni ravni, kar potrjuje zavezanost podjetja k odličnosti in trajnostnemu razvoju. Zmožnost prilagajanja specifičnim potrebam kupcev je temelj uspeha logističnega podjetja in ključni dejavnik dolgotrajnega partnerstva s podjetji, kot je Toyota Adria. Intereuropa je v juniju obeležila 25 let uspešnega sodelovanja s podjetjem Toyota Adria. Ta prelomnica ponazarja četrt stoletja vzajemnega zaupanja, krepitev trdnih odnosov in nenehno nadgradnjo širokega nabora storitev, ki jih ponuja svojim partnerjem. V segmentu avtomobilske logistike in avto-terminalskih storitev Intereuropa letno odpremi in pretovori več kot 200.000 vozil. Konkurenčna prednost Intereurope je vsekakor v večletnih izkušnjah pri vodenju lastnih logističnih terminalov ter distribucija vozil po Sloveniji, Evropi ter v državah JV Evrope.